Stal Schouten

         Kwaliteit en Plezier voor Mens en Dier!

Rijles op uw eigen paard

Waar
Wanneer u een eigen paard heeft is het mogelijk om met uw eigen paard bij ons les te volgen. U kunt de les volgen bij ons op stal, we beschikken over een 20m x 40m buitenbak met All Weater bodem. Maar u kunt ook les volgen op uw eigen locatie in de omgeving Wemeldinge (Zeeland).  De lessen op locatie worden voornamelijk gegeven door Annemiek.

Voor wie
Door middel van de lessen zullen we gaan trainen om uw persoonlijk doel te bereiken. Ik begeleiden zowel wedstrijdruiters als recreatieve ruiters, zowel kinderen als volwassenen, zowel jonge als doorgetrainde paarden van elk ras, van shetlander tot KWPN-er en van fries tot draver.  
Rijles
Tijdens de les gaan we werken aan een fijne en respectvolle samenwerking met het paard. Door je als ruiter heel bewust te zijn van wat je doet en welke invloed dat heeft op je paard kun je met hele kleine hulpen met je paard communiceren en ontstaat er een harmonieuze samenwerking waar vanuit verder gewerkt kan worden om uw uiteindelijke doel te behalen. Door mijn brede opleiding en ervaring als instructeur op het gebied van wedstrijdsport, paardengedrag, anatomie, houding en zit en (sport)psychologie kan ik u op een breed vlak adviseren tijdens de rijles.

Tarieven
Rijles van een half uur, € 17.50*
Rijles van 45 min, € 25,-*
Rijles van een uur, € 32,-*

* Deze prijzen zijn voor een privéles (groepslessen zijn bespreekbaar), exclusief reiskosten, wanneer er meerdere ruiters op dezelfde locatie lessen (of in de buurt) kunnen de reiskosten  gedeeld worden. We geven les vanuit Wemeldinge.
Km vergoeding tot 10 km, € 5,-    - tot 15 km, € 7,50     en tot 20 km, € 10,-
Locaties buiten de straal van 20 km rondom Wemeldinge zijn alleen mogelijk wanneer er meerdere ruiters (in de buurt) lessen.