Stal Schouten

         Kwaliteit en Plezier voor Mens en Dier!

Rijlessen

Algemeen
De lessen worden gegeven door Marian en Annemiek Schouten. Beide zijn gediplomeerd rijinstructrice, ze zijn breed opgeleid en hebben vele jaren ervaring met het geven van lessen. Door middel van cursussen en opleidingen blijven Marian en Annemiek zichzelf ontwikkelen  om u les te kunnen geven volgens de nieuwste en beste technieken uit de paardensport. Wij vinden dit erg belangrijk en hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig rijles. 

Wij willen u op een leuke en bewuste manier leren rijden en leren omgaan met het paard. We gaan uit van een goede basis en daar vanuit gaan we verder werken. Dit doen we in het tempo dat past bij de ruiter en op een manier die vriendelijk en respectvol is voor het paard. Wij vinden het heel belangrijk dat zowel de ruiters als het paard een leuke les hebben en goed leren samenwerken en dat dit alles in een veilige omgeving plaats vindt.

Doordat we lesgeven in kleine groepen (max. 2 ruiters per les) hebben we de mogelijkheid veel persoonlijke aandacht te geven tijdens de lessen en de les af te stemmen op de mogelijkheden en de wensen van de ruiter. Voor ruiters die nog meer persoonlijke aandacht willen behoort het volgen van priv√©lessen ook tot de mogelijkheid. Door middel van de lessen gaan wij u helpen uw persoonlijk doel te bereiken, of dit nu het maken van een ontspannen buitenrit is of het winnen van een wedstrijd maakt hierbij niet uit.