Stal Schouten

    Coachingspraktijk & Manege 

Ponydagkamp

Wil jij een hele dag samen met je (eigen) pony doorbrengen? 
Dan is het ponydagkamp echt iets voor jou!!
De hele dag je pony verzorgen, rijden en nog veel meer andere leuke dingen doen.

 In de meivakantie, zomervakantie en de herfstvakantie organiseren we op stal een ponydagkamp. Tijdens het ponydagkamp ben je overdag op stal en ga je eind van de middag weer naar huis.
Wat gaan we doen?!
Tijdens het kamp zijn we de hele dag met de pony's bezig. Jullie doen (een deel) van de dagelijkse verzorging zoals voeren, mesten en de pony's borstelen. We gaan elke dag minimaal 1x rijden.
Naast het rijden leer je tijdens het kamp meer over het gedrag van je pony, je leert waarom je pony op een bepaalde manier (op jou) reageert en hoe je daar het beste mee om kan gaan.
Kortom het wordt een interessant, gezellig en leerzaam kamp!
Om de activiteiten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij elke ruiter zullen we per week, afhankelijk van de groep, bepalen welke activiteiten we zullen gaan doen naast het rijden.
Je kan dan denken aan o.a.:
- Je (eigen) pony verzorgen, voeren, uitmesten, borstelen, e.d.
- Dressuur rijden
- Springen
- Mennen
- Voltige
- Buitenrit
- Schrik en obstakel parcours met je pony afleggen
- En we gaan nog veel meer leuke dingen doen maar dat is nog een verrassing!
Voor wie?
Het kamp is bedoeld voor ruiters tussen de 5/6 en 12 jaar oud. Voor ruiters vanaf 12 jaar is er het Tienerkamp. Het ponydagkamp is leuk voor zowel ruiter met ervaring en voor ruiters die nog onervaren zijn. Doordat we de groepen klein houden, min. 6 en max. 8 ruiters, en elke groep begeleidt wordt door 3 deskundige begeleiders, kan het kamp op ieders niveau aangepast worden en krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht.  


Je eigen (verzorg)pony meenemen?!
Je eigen pony/paard meenemen naar het kamp?! Dat kan! Per week hebben we twee plaatsen beschikbaar voor het meenemen van je pony/paard. Wanneer je pony buiten in de paddock slaapt worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je pony overnacht in een box dan rekenen we € 30,- euro per kampweek

Data kamp zomer 2020                                                            
Week 29, ma 13 juli t/m do 16 juli (vol)                               

Week 32, ma 3 aug t/m do 6 aug (vol)
Week 34, ma 17 aug t/m do 20 aug (vol)         Data kamp herfst 2020
wordt later bekend gemaakt


Tijden ponydagkamp

Maandag van 9:30 uur tot 16:30 uur
Dinsdag van 9:30 uur tot 16:30 uur
Woensdag van 9:30 uur tot 16:30 uur
Donderdag van 9:30 uur tot 16:30 uur


BPO, Buiten Ponykamp Opvang

De kinderen waarvan de ouders moeten werken kunnen al eerder naar stal gebracht worden of langer op stal blijven. De kinderen kunnen dan op stal wat lezen, tekenen, spelen of rustig ontbijten (zelf meenemen). We gaan in deze tijd niet met de paarden aan de slag. Kinderen kunnen vanaf 8 uur gebracht worden en uiterlijk half 6 opgehaald worden. We rekenen 4 euro per half uur per kind. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier bij bijzonderheden.

Kosten Zomerkamp
De kosten van het ponydagkamp zijn € 169,-. (all inclusief) 
Wanneer je voor 1 april 2020 opgeeft krijg je € 7,- korting!

Kosten Voorjaars- en herfstkamp
1 dag, € 43,50
2 dagen, € 82,-
Je kan zelf kiezen of je 1 dag of beide dagen mee doet.

Inschrijven
Wil je je inschrijven voor het zomerkamp vul dan het  'inschrijfformulier' volledig in. Zodra wij ook het inschrijfgeld hebben ontvangen ben je definitief ingeschreven. Je zult hier een bevestiging van ontvangen per mail.
Voor het voorjaars- en herfstkamp mag je ook het inschrijfformulier invullen maar mag je ook een mail, app of belletje doen met naam, leeftijden eventuele bijzonderheden.

Wilt u meer informatie over het kamp of een keer kennis komen maken? 
Neem dan even contact met ons op.