Stal Schouten

    Coachingspraktijk & Manege 

Inzamelweek Stichting de Paardenkamp

Stichting de Paardenkamp is een rusthuis waar oudere pony's en paarden van hun welverdiende en goed verzorgde oude dag kunnen genieten. De Paardenkamp heeft inmiddels drie boerderijen op de Utrechtse heuvelrug in beheer waar ongeveer 120 pony's en paarden verblijven.


Wij vinden het erg belangrijk dat onze paarden na hun 'carrière' als wedstrijd- en lespaard kunnen genieten van hun welverdiende oude dag, ze hebben tenslotte jaren hard gewerkt. Daarom mogen onze eigen paarden hun hele leven bij ons op stal blijven wonen en krijgen ze de zorg en aandacht die ze verdienen. Helaas hebben niet alle paarden zo'n goede oude dag voorziening. Stichting de Paardenkamp kan deze paarden helpen door hun wél een goede oude dag te bezorgen. Maar daar is natuurlijk veel geld, tijd en energie voor nodig.

Twee keer per jaar houden we een inzamelweek (week 18 en week 43) dan kun je mobiele telefoons en cartridges bij ons op stal inleveren. Deze worden door recyclebedrijf Eeko opgehaald en daar krijgt de Stichting dan geld voor waarmee ze de oude paarden kunnen onderhouden. Vijf cartridges staan voor één volle voerbak.

Actie

Diegene die in de inzamelweek de meeste mobiele telefoons en/of cartridges inlevert wint daarmee een gratis rijles van een uur, voor jezelf of om weg te geven.
Naomi, Winnaar van de actie oktober 2016!!!