Stal Schouten

    Coachingspraktijk & Manege 

Workshop Sportmassage voor Paarden


Heb je altijd al interesse gehad in massage voor paarden of lijkt het je leuk om je eigen (verzorg)paard zelf te kunnen verwennen met een lekkere massage? Dan is de workshop massage voor paarden echt iets voor jou.

We zullen de workshops starten met theorie over de anatomie van het paard maar we zijn in deze workshop vooral praktijkgericht aan het werk waarbij we je handvaten geven waarmee je zelf je eigen paard heerlijk kan verwennen en zijn spieren helpt in een goede conditie te houden. De workshop is opgebouwd uit 2 middagen waarin we leren masseren en 1 terugkomdag waarin het geleerde herhaald en verfijnd wordt.

Wat leer je tijdens de workshop
- anatomie van het paard
- pijnlijke spieren herkennen
- massage technieken om je paard te masseren


Voor wie is de workshop

De workshop is voor iedereen die graag meer inzicht wil krijgen in het bewegingsapparaat van het paard en zijn eigen paard zelf wil kunnen masseren. Er kunnen 4 personen deelnemen aan de workshop.


Data 2017

Zaterdag 14 oktober, de andere 2 datums worden met de deelnemers onderling afgesproken. 
We starten om 13:00 uur en zullen de middag rond 16:30 uur afronden.


Tarieven
De investering voor de (3-daagse) workshop is € 175,- per persoon (inclusief koffie/thee en cursusmateriaal).

(Let wel, tijdens de workshop wordt je niet opgeleid als professioneel sportmasseur voor paarden. Je leert hoe je jouw paard kunt verwennen met een lekkere massage en je leert hoe je spierproblemen/beperkingen kunt herkennen/voorkomen.)